Nederlands

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

XR Software Partners

Ben je op zoek naar een partij om een VR app te (laten) ontwikkelen? Of misschien zoek je VR games om in jouw VR arcade of entertainment centrum aan te kunnen bieden. Gelukkig is er voor iedere vraag wel een passend antwoord te vinden. Wereldwijd gezien zijn er veel VR developers te vinden die bezig zijn met het ontwikkelen van VR games en applicaties. Maar wist je ook dat er een heleboel Nederlandse VR bedrijven bezig zijn met het maken van de nieuwste VR content? Sommige van deze bedrijven hebben al iets ontwikkeld en bieden deze tegen eenmalige aanschaf- of licentiekosten aan (zoals een VR game of handige VR software), terwijl andere partijen misschien wel een complete VR applicatie of game voor jou kunnen ontwikkelen!

Wij denken graag met onze klanten mee voor de beste virtual reality oplossingen. Daarom hebben wij in een eenvoudig overzicht alle VR software partners, app ontwikkelaars, game developers en andere VR applicatiebeheerders gezet waarvan wij weten dat zij een goede oplossing kunnen bieden voor VR development.

Ben jij ook bezig met VR applicatie-ontwikkeling of denk jij anderzijds softwarematige oplossingen te bieden voor onze klanten? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur een mailtje naar [email protected] en vertel ons wat je doet, zodat wij je aan onze lijst kunnen toevoegen en eventuele klanten naar je kunnen doorsturen.

Game Studios & Ontwikkelaars

 • Diederik2021

  Vertigo Games

  Vertigo Games is een multi-platform VR-entertainmentbedrijf met kantoren in Rotterdam, Nederland en Los Angeles, Californië. Met ervaren teams op het gebied van Studios, Publishing en Arcades, ontwikkelt, publiceert en distribueert het bedrijf een groeiend portfolio van kwalitatieve VR-games die zowel binnen als buiten het huis een nieuwe, krachtige en complete game-ervaring bieden.

 • Diederik2021

  ARVI VR Lab

  ArviVR is in 2016 opgericht door een groep enthousiastelingen die moderne VR- en AI-technologieën wilden ontwikkelen. In de loop van de volgende jaren hebben we besloten om ons te concentreren op VR, aangezien dit onze grootste passie is. We wilden de gebruikelijke perceptie van reguliere singleplayer-arcades en fysieke escape rooms veranderen. Al onze creativiteit, ervaring en liefde voor moderne technologieën zijn samengebracht om de kwaliteitsinhoud voor elke smaak te creëren. We delen graag geweldige ervaringen met onze vrienden en bieden u aan om te ontdekken hoe moderne VR-technologieën uw vrije tijd kunnen diversifiëren en uw bedrijf kunnen transformeren. Momenteel hebben we de grootste bibliotheek van VR Escape Rooms voor meerdere spelers op de markt.

 • Diederik2021

  ROD Studios (Cops vs Robbers)

  ROD Studios is een Nederlandse ontwikkelstudio, bestaande uit een team van 6 developers met een passie voor VR. De oprichter is ook de CEO van www.vresports.com en The VR Room, een 'VR Arcade' die in 2016 begon. Met het spel Cops vs Robbers hebben ze een heuse hit op de internationale VR Arcade markt.

 • Diederik2021

  Enversed Studios

  Enversed Studios is een creatieve gamestudio die hoogwaardige Virtual Reality-ervaringen ontwikkelt. We zijn gespecialiseerd in alles wat meeslepende media te bieden heeft: van adrenaline-bomvolle VR-simulators tot grootschalige multiplayer-games. Bekijk gerust onze showcases!

VR Softwaremanagement platformen (CMS)

 • Diederik2021

  ArborXR

  Remotely manage AR & VR devices, deploy content, and control what users can see and do in the headset.

 • Diederik2021

  Smart VR Lab

  Virtual Reality Content Management Systeem (VR CMS): Met ons platform kan de gebruiker gemakkelijk inhoud beheren en veilig distribueren over meerdere VR-apparaten.

 • Diederik2021

  SynthesisVR

  Synthesis VR levert vandaag oplossingen voor een groot aantal bedrijfsscenario's, inclusief maar niet beperkt tot room-scale, free roam, racesimulators, coin-op, online widgets en betalingen, onderwijs, online zakelijke VR-omgevingen en nog veel meer. Nu zijn we op een spannende reis om de volgende generatie premium Free-Roam-, e-Sport- en Racing-content te bieden.

 • Diederik2021

  SpringboardVR

  Het starten van een VR Arcade zou eenvoudig moeten zijn, maar het kiezen van apparatuur, het vinden van de juiste software en het licentiëren van de best beschikbare VR-games en -ervaringen kan moeilijk zijn. We maken het gemakkelijk met ons stationsbeheer, game-lancering, samengestelde VR-content en VR-contentlicentieoplossing.

Training & Educatie

 • Diederik2021

  Apollo Journey

  Bij Apollo Journey werken we samen met onze klanten in co-creatie om digitale innovatie te realiseren. Ons hele proces is gericht op het snel realiseren van waarde met verschillende digitale middelen. Ons in-house ontwikkelingsteam en vele internationale partners zijn in staat om verbluffende visualisatie en applicaties te creëren met behulp van de nieuwste gamingtechnologie.

 • Diederik2021

  Serious VR

  Het virtueel opleiden van werknemers is de volgende grote stap in het opleiden van personeel naar operationele uitmuntendheid. Trainen met VR vermindert machinestilstand, verhoogt de veiligheid en bespaart kosten op wereldwijde trainingskosten, naar een efficiënter productieproces en een beter beheersbaar trainingsproces.

 • Diederik2021

  Enliven

  Verrijk je training, opleiding of therapie met interactieve virtual reality simulaties waarmee deelnemers voor even in de schoenen van een ander staan en werkelijk voelen wat de ander voelt. Wil je weten wat deze innovatie voor jou kan betekenen?

 • Diederik2021

  Talespin VR

  Onze benadering van leer- en vaardigheidsgegevens biedt een op vaardigheden gebaseerd platform voor werk dat flexibele loopbaantrajecten voor individuen en transformatief talentmanagement voor organisaties ontsluit. Met behulp van extended reality-technologie (XR) versnelt het Talespin-platform het leren van werknemers en baseert het de beoordeling, ontwikkeling en het beheer van talent op gevalideerde vaardigheidsgegevens.

 • Diederik2021

  Emagine VR

  Met Emagine breng je virtual reality naar je klaslokaal. Door virtual reality te gebruiken wordt er meer diepgang aangebracht in het hedendaagse onderwijs. Ineens is het mogelijk om de werking van apparaten en theorie uit de boeken in levender wijze te ervaren. Doordat Emagine de syllabus voor de examens als rode draad neemt is het zelfs mogelijk om een aantal theoretische onderdelen te vervangen voor opdrachten in de virtuele wereld. En dat laagdrempelig en betaalbaar.

 • Diederik2021

  VRee

  Schaalbare, hardware-agnostische SDK voor meerdere gebruikers. VRee maakt het mogelijk om cross-platform full body multi-user VR-ervaringen te creëren. De VRee SDK bestaat uit bouwstenen die kunnen worden gebruikt, aangepast, opnieuw opgebouwd en uitgewisseld.

 • Diederik2021

  VRinSCHOOL

  VRinSCHOOL helpt scholen om te leren met Virtual Reality (VR). Ons aanbod bestaat uit 360-Leren en De Virtuele School.

 • Diederik2021

  Warp VR

  Verander de manier waarop u uw medewerkers opleidt en ontwikkelt. Creëer echte impact en laat uw bedrijf groeien door Virtual Reality te gebruiken voor training.

Medisch

 • Diederik2021

  InMotion VR (Corpus VR)

  nMotion VR verandert de gezondheidszorg door adaptieve, nauwkeurige en gepersonaliseerde oefeningen in virtual reality aan te bieden. Het gebruik van VR in fysiotherapie verhoogt de betrokkenheid en loyaliteit van de patiënt, geeft gekwantificeerde resultaten en versterkt uw gereedschapsriem als professional.

 • Diederik2021

  Reducept

  Bij chronische pijn ligt de oplossing vaak niet bij de pijn zelf, maar bij de hersenen. Alle pijn die je voelt, wordt door je hersenen gemaakt. Reducept is de eerste methode die zich rechtstreeks richt op de pijn: de hersenen. Door Virtual Reality leren we de hersenen om weer te kalmeren, en daardoor ervaar jij minder pijn. Bekijk het onderzoek erachter maar eens!

 • Diederik2021

  SyncVR Medical Platform

  Het SyncVR Medical platform maakt het mogelijk om VR te implementeren in het gehele ziekenhuis: van hardware, software en workshops tot afspraken met de ondersteunende diensten en een hygiëneprotocol.

 • Diederik2021

  PlaygroundVR

  PlaygroundVR is dé virtuele speeltuin voor kinderen waarin ze samen kunnen spelen! Wanneer de kinderen de VR-headsets opzetten verplaatsen ze zich even naar ‘buiten’. Ze zien elkaar als virtuele avatars, waarmee ze ook naar elkaar kunnen zwaaien! Net als echt buitenspelen zijn kinderen vrij om te doen wat ze willen, en creëren ze eigen spelletjes met hun eigen fantasie.

 • Diederik2021

  HoloMoves

  HoloMoves maakt gebruik van een Mixed Reality (MR) bril. Een AR-bril projecteert hologrammen rondom een persoon terwijl de echte wereld zichtbaar blijft. Met HoloMoves gebruiken we deze techniek om patiënten te informeren over het belang van bewegen én om ze daadwerkelijk in beweging te brengen. Verschillende beweeggames voor in lig, zit en stand maken bewegen leuk op elk niveau.

 • Diederik2021

  Velicus

  Velicus biedt Mixed Reality-oplossingen die tijd- en locatieonafhankelijk onderwijs en ondersteuning mogelijk maken om de efficiëntie en het leerbehoud te verhogen.

Politie & Defensie

 • Diederik2021

  RE-liON

  RE-liON is een particulier ontwikkelings- en productiebedrijf dat wereldwijd nieuwe technologie levert aan professionals op verschillende gebieden van crisisbeheersing.

VR Verhuur & Kinderfeestjes

 • Diederik2021

  Unbound XR Huren

  Unbound XR biedt voor zakelijke klanten de mogelijkheid om verschillende virtual reality pakketten te huren. Een virtual reality pakket is een attractie die gegarandeerd publiek naar jouw bedrijf toe brengt.

 • Diederik2021

  ThuisVRHuren

  Zet je VR-bril op en stap in de wereld van virtual reality. Spot leeuwen in Afrika, verijdel een bankoverval of ga voor een volledige work-out. Jij kiest! Ready, set, go.

 • Diederik2021

  VR Op Locatie

  Wij leveren een all-inclusive pakket om jouw bedrijfsuitje, verjaardag, vrijgezellenfeest, teambuildingactiviteit of evenement tot een groot succes te maken. Verras je vrienden, kennissen of collega’s met een Virtual Reality Experience!

 • Diederik2021

  VR Kinderfeestje

  Wij hebben jarenlange ervaring met Virtual Reality (entertainment) en hebben over de jaren heen honderden VR-kinderfeestjes met succes begeleid. Van Make A Wish foundation, stichting Opkikker, tot aan grote partijtjes op vaste locaties – we hebben alles meegemaakt!

Google Glass 2 software ontwikkelaars

 • Diederik2021

  swyMed

  Als Glass Partner implementeert swyMed zijn toonaangevende video-telemedicine-oplossing op Glass Enterprise Edition om handsfree, externe evaluaties van patiënten overal en in realtime te leveren.

 • Diederik2021

  1Minuut

  1Minuut maakt innovatieve technische oplossingen die het werk in de ouderenzorg makkelijker maken. Zo blijft er meer tijd en aandacht over voor de cliënt en het leveren van kwalitatieve zorg. En natuurlijk werkplezier!

 • Diederik2021

  Augmex

  Augmex is de eerste Nederlandse Glass Solution Provider met een totaaloplossing voor het implementeren van smartglasses en augmented reality in uw bedrijf om productiviteit te verhogen en fouten te verminderen.

 • Diederik2021

  Alle Google Glass 2 partners

  Bouw een op maat gemaakte end-to-end-oplossing die precies past bij uw zakelijke behoeften. Glass Providers bieden Glass-apparaten, gespecialiseerde softwareoplossingen en doorlopende ondersteuning voor u en uw personeel.

Microsoft HoloLens 2 software ontwikkelaars

 • Diederik2021

  Velicus

  Velicus biedt Mixed Reality-oplossingen die onderwijs en ondersteuning onafhankelijk van tijd en locatie mogelijk maken om de efficiëntie en het leerbehoud te verhogen.

 • Diederik2021

  HoloMoves

  HoloMoves maakt gebruik van een Mixed Reality (MR) bril. Een AR-bril projecteert hologrammen rondom een persoon terwijl de echte wereld zichtbaar blijft. Met HoloMoves gebruiken we deze techniek om patiënten te informeren over het belang van bewegen én om ze daadwerkelijk in beweging te brengen.

 • Diederik2021

  Recreate

  Recreate is een bedrijf dat zich volledig toelegt op het gebruik van Virtual, Augmented en Mixed Reality voor zakelijke doeleinden. Met een team van zeer bekwame mensen gebruiken we technologie om zakelijke waarde voor onze klanten te genereren.

 • Diederik2021

  Alle HoloLens 2 partners

  Bekijk hier alle partners die bij Microsoft zijn aangesloten om software te maken voor de Microsoft HoloLens 2 headset.

Vuzix software ontwikkelaars

 • Diederik2021

  Gemvision

  Gemvision is een innovatief softwarebedrijf uit Rotterdam, Nederland, dat zich onderscheidt door een cloudgebaseerd, kant-en-klaar Communication Platform as a Service (CPAAS) aan te bieden.

is toegevoegd aan je winkelmandje.